BeFunky-collage (12)
PULS GRADA · aktuelno

Megan Markl i princ Hari jutros su postali roditelji dečaka, kako je saopšteno na Instagram profilu britanske kraljevske porodice.

Kako stoji u zvaničnom saopštenju, vojvotkinja i beba se osećaju dobro, a mladi roditelji zahvaljuju se svima na čestitkama i podršci koju dobijaju u ovom svečanom i važnom trenutku za njihovu porodicu.

Iz Bakingemske palate potvrdili su da je beba rođena jutros u 5.26 i da je majka Megan Markl, Doria Ragland, bila prisutna na porođaju. Iako se u poslednje vreme dosta spekulisalo u vezi sa imenom bebe, u saopštenju se navodi da će ono biti otkriveno u narednim danima.

Mlada kraljevska porodica živeće u kući Frogmor, u okviru zamka Vindzor, u kojoj se nalazi i dečja soba koja je u potpunosti uređena pomoću ekološki održivih materijala i okrečena farbama veganskog porekla.

Početkom aprila, kraljevski par je izjavio da će porođaj proteći u privatnosti kraljevske porodice. „Njihovo kraljevsko veličanstvo izjavilo je da će sve detalje i planove u vezi sa rođenjem njihovog naslednika držati u tajnosti”, navodi se u saopštenju Bakingemske palate. Iako ova odluka nije tipična za članove kraljevske porodice, budući da je nakon sva tri porođaja Kejt Midlton usledilo zvanično porodično fotografisanje ispred bolnice, čini se da Megan i princ Hari nisu toliki pobornici medijske pažnje i da ovaj trenutak žele da sačuvaju samo za sebe.

U svakom slučaju, čestitamo novopečenim roditeljima i želimo puno sreće njihovoj novoj porodici!

BeFunky-collage Beograd tokom Maja, meseca matematike max-van-den-oetelaar-1331453-unsplash Četvrti Grčki vikend uz podršku Super Vera 36137109_10156370329837429_1206765551091712_n Šetnja s dinosaurusima u Štark areni BeFunky-collage (8) Poznati se „fotokopirali“: Pogledajte kako su se Sara Jo, Miodrag Dragičević i Vladimir Stojković zabavili na jednom događaju · · · · ·