Alpinese Meggle namaz
U VAZDUHU · nagradne igre

Svi volimo ukus pravog maslaca. Ali kada ga izvadimo iz frižidera on je uvek čvrst i teško ga je namazati na krišku hleba. Zar ne bi bilo lepo kada bi maslac bio maziv pravo iz frižidera, bez nepotrebnog čekanja da omekša na sobnoj temperaturi? Ovo je posebno važno ako svom detetu pravite sendvič, ili ga ono samo priprema. Raspust je počeo a to znači mnogo slobodnog vremena, i sami znate koliko su deca nestrpljiva, i ko još ima vremena da čeka da maslac postane mek?

Ovom problemu uspešno su doskočili stručnjaci iz Megglea kada su kreirali Meggle Alpinesse. U pitanju je novi namaz koji je proizveden od najboljeg Meggle maslaca sa malim udelom kvalitetnog ulja repice. Tajna savršene mazivosti krije se upravo u ovom poslednjem sastojku, kvalitetnom ulju zbog kojeg Alpinesse poseduje savršenu mazivost. Naravno, nije mazivost jedino što je bitno. Sigurno se pitate kakav je ukus? Ukus Meggle Alpinessea je, kao i uvek kada je u pitanju Meggle, besprekoran. Bogati, kremasti ukus maslaca sa Alpa oduševiće sve koji vole da uživaju u ukusu pravog maslaca.

Meggle Alpinesse možete pronaći u tri varijante. Prva je classic, a namenjena je onima koji vole da uživaju u originalnom ukusu maslaca. Druga je slani – za one koji svoj maslac uvek malo posole. Treća je ona sa jogurtom- za prave sladokusce. Osim na kriški hleba ili kao podloga za svaki dobar sendvič, Meggle Alpinesse poslužiće i kao dodatak raznim jelima, od kolača do pečenja.

Alcatel Nagradna igra SHINE LITE: Alcatel & City Magazine vas nagrađuju Untitled-1 Knjiga „Put“ – Šta kineski filozofi mogu da nas nauče o dobrom životu Lisca - novogodišnji pokloni LISCA: Praznične radosti Novogodišnje Doncafe šoljice Novi Doncafé poklon set: Miriše na čaroliju praznika · · ·