memory clock
U VAZDUHU · tech/web

Memory Clock nije samo još jedan lepo urađen časovnik u vašem domu koji služi za planiranje i proveravanje vremena, već poseduje i još jednu zanimljivu karakteristiku. Naime, pozadina iza kazaljki prikazuje vaše dragocene uspomene koje ste uslikali istog dana prošle godine.

Japanske kompanije Monom i IMG SRC Group su ujedinile svoju dizajnersku i tehnološku ekspertizu u poduhvatu stvaranja ovog zidnog sata u obliku bele kućice. Cilj Memory Clocka je da poveže porodicu i prijatelje, tako što omogućava deljenje fotografija bitnih momenata između korisnika ovog uređaja. Na primer ako vaši roditelji poseduju ovaj sat, moguće je da im direktno pošaljete vašu sliku koja će se odmah pojaviti kao pozadina časovnika i tako zajedno podelite neki trenutak iako ste geografski udaljeni jedni od drugih.

Uz sat se dobija aplikacija za mobilne telefone sa kojom se uslikane fotografije lako prebacuju u Memory Clock. Takođe je moguće da se povežete i sa vašim kompjuterom, laptopom ili tabletom. Iako nije radikalna inovacija kao Apple Watch, Memory Clock ima potencijal da pronađe svoje mesto na tržištu, kao i da otvori put drugim proizvodima ovih dveju japanskih kompanija.

OneTouch Idol 3 Alcatel OneTouch Idol 3 – najprijatnije iznenađenje godine Samsung galaxy s6 Samsung Galaxy S6 – Supermen među telefonima instagram Instagram: Nove alatke za obradu slika apple watch Tech geek sa stilom