met-gala-social_cover
PULS GRADA · moda

Najveće veče mode je iza nas. Velike zvezde su prodefilovale crvenim tepihom u najnovijim kreacijama poznatih dizajnera i modnih kuća, a nama ostaje da, kao i svake godine, izaberamo najbolje i najgore odevene poznate ličnosti Met Gala bala 2017.

Ovogodišnja tema, koja je trebalo da inspiriše haljine i odela učesnika, je rad čuvene japanske dizajnerke Rei Kawakubo iz modne kuće Comme des Garçons. Njen gotovo avangardni stil karakterišu neprirodni oblici i veličine i u svom radu se trudi da dovede u pitanje konvencionalne stavove o lepoti, dobrom ukusu i modi. Pogledajmo kako su stilisti i dizajneri odeće velikih zvezda interpretirali njene ideje.

U našoj prvoj galeriji možete videti najbolje odevene poznate ličnosti na Met Gala balu 2017. 

Rihanna u Commes des Garcons haljini, foto: Getty ImagesOtvori galeriju

Kada tema zahteva od vas da preterujete i eksperimentišete u svom stilu, vrlo lako se desi da podbacite u izboru garderobe koju ćete nositi na velikoj fešti. Pogledajte koje su kreacije na poznatim ličnostima bile veliki promašaj ovogodišnje Met Gale.

Katy Perry John Galliano kreaciji, foto: Getty ImagesOtvori galeriju
coverh&mmetgala Ko je sve nosio H&M na Met Gala večeri bluzy_z_motywem_ludowym_4_cover Folklorni motivi Slovena su novi hit u svetu mode breakfast-at-tiffanys-wedding-14_cover Haljine za svadbe inspirisane filmom „Breakfast At Tiffany’s“ artfully-awear-art-inspired-clothing-4_cover Odeća inspirisana umetničkim delima · · ·