page-met-cover
PULS GRADA · aktuelno

Zvezde su izgledale božanstveno na ovogodišnjoj Met Gali koja je bila u znaku simbola Katoličke crkve. Sa takvom temom večeri mnogo toga je moglo da pođe naopako, međutim, prosto je neverovatno koliko su poznate ličnosti i njihovi dizajneri dobro odgovorili na zadatak, iako su, naravno, bili daleko od čednih odevnih kombinacija karakterističnih za prave vernike.

Uvek inspirativne Blejk Lajvli i Rijana su i ovoga puta blistale na Met Gali. Prva od njih nas je impresionirala svojom Versace balskom haljinom, dok je popularna pevačica došla obučena u žensku i veoma provokativnu verziju papine odežde, sa sve tijarom. Kejti Peri se prošetala crvenim tepihom sa velikim anđeoskim krilima, Arijana Grande je nosila haljinu sa motivima Mikalanđelove freske Strašni sud iz Sikstinske kapele u crkvi Sv. Petra u Vatikanu, a Zendaja kao Jovanka Orleanka je zasluženo izazvala divljenje svih prisutnih.

Pogledajte u našoj galeriji kako su izgledale najbolje obučene poznate ličnosti na Met Gali 2018.

Kejti PeriOtvori galeriju
DaEISgLVwAAqbYn Robin Hud: Trejler za novu filmsku adaptaciju Huawei Moskva Huawei te vodi na utakmicu Srbija – Brazil NASLOVNA ZA CITY MAGAZIN vikend nova EQUILIBRIO: Vikend optimum kursevi stranih jezika – POPUST 50% Rajićeva Matura Rajićeva: Matura kao modna avantura · · ·