The-Most-Iconic-Met-Gala-Dresses-of-All-Time-Zendaya
U VAZDUHU · flešbek

Crveni tepih oduvek je važio za sinonim glamura i raskošnih toaleta. Bilo da je u pitanju dodela Oskara, prestižni filmski festivali ili svečane premijere filmova, holivudske lepotice se uvek potrude da tom prilikom izgledaju najbolje što mogu, te biraju ekstravagantne modele najpoznatijih modnih kreatora, zavodljive frizure i upečatljivu šminku. U susret ovogodišnjoj Met Gali, koja će biti održana 7. maja, podsećamo vas na neka od najimpresivnijih izdanja do sada.

Treba se istaći u masi, skrenuti pažnju fotografa i zablistati u punom sjaju. Nije tajna da mnoge zanosne lepotice mesecima drže dijetu i izlažu se najbizarnijim zahvatima kako bi postigle savršen izgled i zadivile sve oko sebe. Čini se da je nekima to naročito pošlo za rukom. Do tog 7. maja ostalo je još malo vremena, tako da smo sigurni da su njihove toalete već gotove, a one ulaze u sam finiš brutalnih priprema. Verovatno piju samo vodu sa limunom, teško njima, propustiće praznični roštilj. Ipak, vreme je da pogledamo rezultate takve telesne torture postignute tokom prethodnih Met Gaga svečanosti… Koja toaleta se vama najviše dopada?

2017, ZendejaOtvori galeriju
Karađorđev portret, Uroš Knežević, 1852.(foto narodnimuzej.rs), Karađorđeva dolama, detalj (foto Istorijski muzej Srbije) 10 ličnih predmeta Karađorđa Petrovića hbz-swim-00-idnex-1024-1523910251 Koji model kupaćeg kostima je bio popularan godine kada ste se rodili 05-royal-wedding-beauty Kraljevsko venčanje: Najlepše mlade u istoriji Naslovna fotografija (foto naturalnews.com) Borba protiv vakcinacije i posledice: 4 poučna primera iz prošlosti · · ·