metallica-and-greg-koch3-1547822170
PULS GRADA · aktuelno

Legendarna grupa Metallica je nakon viskija dobila i svoje pivo. Ono se zove „Enter Night Pilsner“ i predstavlja plod saradnje poznatog hevi metal benda i pivskog brenda Arrogant Consortia. Cilj kreatora ovog piva je bio da se udruže nezavisnost i energija rok muzike i industrije zanatskog piva i stvori nešto što bi se svidelo ljubiteljima ovog napitka koji uživaju u muzici grupe Metallica, ali i drugih izvođača hevi metala.

Povodom ove nesvakidašnje kolaboracije, bubnjar benda Lars Ulrih je izjavio sledeće: „Mi imamo isti pogled na svet, kreativni proces i zauzimamo isto mesto u odnosu na establišment. Saradnja između nas i brenda Arrogant Consortia je sasvim prirodna i jedva čekamo da i drugi ljudi probaju naše novo pivo.“

Iz kompanije Arrogant Consortia su Enter Night Pilsner opisali kao tradicionalno svetlo nemačko lager pivo, ali sa malo „agresivnijim ukusom“. Pivo sadrži 5,7% alkohola.

U saopštenju brenda takođe piše da su članovi benda sve vreme konsultovani u vezi sa ukusom napitka, a pivo je posluživano i u bekstejdžu tokom njihovih koncerata. Doduše, ne baš svi članovi benda, budući da je pevač Džejms Hetfild rekao zbogom alkoholu još pre sedamnaest godina.

Ovo nije prvi put da Metallica sarađuje sa nekim brendom alkoholnih pića. Grupa je prošle godine izbacila svoj viski pod imenom Blackened, a u 2015. Budweiser je u saradnji sa njima pustio u prodaju ograničen broj limenki crne boje, po uzoru na omot čuvenog Crnog albuma benda. Ostaje da se vidi da li je sledeći na redu Metallica merlot, crveno vino za sve one koji se opuštaju posle posla uz zvuke pesme Nothing Else Matters. Sigurni smo da fanovi grupe ne bi imali ništa protiv.

Zapakuj poklon_fotografija Zaposleni Banca Intesa prikupili 1.400.000 dinara za NURDOR collage Prvi red na Nedelji visoke mode u Parizu mts app konkurs_pobednicki timovi Proglašeni pobednici osmog mts app konkursa Photo_Alex_Dmitrovic_0185 AskGamblers Awards 2019 zablistao u Beogradu ·