METRO Chef badem i pistaci brasno
PULS GRADA · gastro

Dva prvoklasna, hranljiva i zdrava proizvoda, brašno od badema i od pistaća, upotpunila su METRO Chef asortiman. Obe vrste brašna su gluten-free i bez laktoze.

Brašno od pistaća bogato je vitaminima, gvožđem, visokim procentom nezasićenih masti i hranljivim vlaknima. Njegovo konzumiranje preporučuje se i osobama na dijabetskom planu ishrane, a odličan ukus i karakteristična nežno zelena boja doprineće da vaši kako slani, tako i slatki zalogaji postanu pravi delikatesi.

Ukoliko ste pobornik paleo ishrane ili preferirate namirnice sa što manje ugljenih hidrata, bademovo brašno treba da zauzme mesto u vašoj kuhinji. Pored aromatičnog ukusa koji podseća na marcipan, neprocenljiv je izvor minerala važnih za zdravlje kostiju.

BeFunky-collage Šest predloga za ledeno hladan doručak kad je napolju jako toplo pjimage - 2019-07-03T230952.290 Savršene alternative za alkohol tokom vrelih letnjih dana newblack-kingstea Čajevi premium kvaliteta naslovna Grand Freeze – pravo kremasto letnje osveženje! · · ·