1
U VAZDUHU · promo

Danas većina restorana, kafića i hotela ne koristi nikakva digitalna rešenja u svom poslovanju, iako su mnogobrojna na raspolaganju. Digitalizacija koja je u današnje vreme ušla u sve segmente poslovanja i svakodnevnog života, nudi veliki razvojni potencijal i ugostiteljskom sektoru kroz rešenja koja omogućuju veću efikasnost i bolje iskustvo za goste, i tako doprinose unapređenju njihovog biznisa.

METRO značajno ulaže u razvoj i digitalizaciju sektora ugostiteljstva, te je na globalnom nivou pokrenuta platforma Digital Club koja je namenjena unapređenju poslovanja restorana, hotela i kafića. Digital Club sada obezbeđuje jednostavan pristup rešenjima, pored besplatnih digitalnih alata, ovaj klub nudi i savete i podršku, razmenu znanja i izgradnju zajednice nezavisnih ugostitelja.

Na nedavno održanom Demo danu projekta Metro Akcelerator koji je METRO pokrenuo zajedno sa svojim partnerom Techstars, u Minhenu, deset odabranih startapova predstavili su investitorima svoje ideje koje će ugostiteljskom sektoru omogućiti efikasnije poslovanje. Odabrani startapovi razvijali su svoja rešenja uz stručnu mentorsku podršku na tromesečnom programu u srcu Akceleratora u Berlinu.

Trenutno je u toku konkurs Metro Akcelerator namenjen digitalizaciji u sektoru maloprodaje. Svi zainteresovani startapovi i iz Srbije, koji razvijaju inovativne aplikacije za maloprodaju, mogu  prijaviti svoje projekte do 2. februara 2018. godine, putem sajta – www.metroaccelerator.com. U sedištu METRO Akceleratora u Berlinu, 10 odabranih startapova imaće priliku da uz podršku više od 100 međunarodnih mentora, optimizuje svoje poslovne modele i ideje, kao i da pronađu najbolji način da utiču na jačanje čitavog ekosistema maloprodaje. Svakom od deset odabranih startapova METRO i Techstars dodeliće investiciju u iznosu do 120.000 evra.


78 Envoy Conference: Savšen prostor za održavanje vašeg sledećeg događaja CeosetiznenađenjapakujeseutakozvaniKovceziciznenadjenjakojiklijentdobijasasvimdetaljima Prva agencija za osmišljavanje i organizaciju iznenađenja IntesaAcademia_fotografija2 Banca Intesa: „MEET THE FUTURE” ŠtarkDedaMraz Štark Deda Mraz dolazi kod vas · · ·