Ikea
U VAZDUHU · urban flash

Kako bi promovisao otvaranje svoje nove prodavnice u Tokiju, ovaj veliki švedski proizvođač nameštaja transformisao je jedan ceo voz na Tama Monorail gradskoj liniji u mobilnu prodajnu izložbu.

Ovaj zabavan i izuzetno kreativan način da se privuku potencijalni kupci IKEA je primenila kako bi reklamirala otvaranje svoje nove velike prodavnice u blizini Tachikawa stanice metroa.

Interesantne dekoracije našle su se unutar ovog voza nazvanog Ikea Party Train, a u njemu su ljudi mogli bliže da priđu svim proizvodima, te da se ponašaju daleko nonšalantnije nego u klasičnoj prodavnici.

Putnici koji su kupili kartu za ovu neobičnu vožnju dočekalo je ljubazno Ikeino osoblje koje je sa njima razgovaralo i igralo različite kvizove, a živahnoj atmosferi doprinelo je i raznovrsno posluženje. Nažalost, ovaj događaj trajao je samo dva dana, a mi se pitamo ne bi li bilo zanimljivo svakoga dana voziti se u ovom šarenom vozu.

Muška vožnja Duhovit video o razlikama između muškaraca i žena za volanom Život umiljatih mačaka na polici sa knjigama Mačke koje žive na policama za knjige Tango Beogradski tango susret: Sve tajne tanga Nikola Jovanović Predavanje Nikole Jovanovića u Novoj Iskri · · · ·