Nedelja mode u svetu
PULS GRADA · moda

Glavni gradovi sveta uvek su tokom dana više nalik mravinjacima nego bilo čemu drugom, ali ipak, kada je reč o modnim metropolama, poput Pariza, Njujorka ili Milana, ti gradovi su u vreme kada se predstavljaju nove kolekcije čuvenih modnih kuća ne samo mesta velikih ukrštanja i kreativnih rezimea, već i mesta koja sasvim menjaju svoj uobičajeni izgled – jer lepe žene, baš tada, prolaze kroz grad.

Već je primećeno da je tokom trajanja Nedelje muške mode u Parizu prikazano dosta smelih i ekstravagantnih kolekcija, dok je Milano, nekako kao po običaju pokazao da se najbolji krojevi i materijali kriju u ovom italijanskom gradu prefinjenih stvari i klasičnog luksuza. U slučaju ženske mode, situacija je nekako dosta šarena, ali zaključak glasi – u Parizu po običaju smelo, uz prisustvo velikih zvezda poput Rihanne, a u drugim gradovima već po običaju, manje ili više klasično, i crno.

Naredne jeseni i zime nosiće se mnogo kombinacija sa prugastim džemperima i farmericama koje idu u A, što će reći da se zvono nogavica vraća na velika vrata. Za one dame koje se ne plaše da budu primećene, bunde od veštačkog krzna u jarko crvenim i skarletnim nijansama mogu biti solidan izbor, za sezonu jesen/zima 2016!

Crno-belo u LondonuOtvori galeriju
tumblr_inline_o0v0imalL31ty855k_1280 Venčanice od papira: Kratkotrajno zadovoljstvo za dugi brak cover1 Muška moda: Četiri dominantna stila oblačenja Blogerke i Instagram Obavezno počnite da pratite Instagram profile ovih blogerki Nedelja mode u Parizu Šta nam je donela Nedelja muške mode u Parizu · · · · ·