Mivela
PULS GRADA · zdravlje

Kada uz sebe imate vodu kao jedinstveni prirodni izvor magnezijuma, koja u jednom litru sadrži gotovo celokupni preporučeni dnevni unos ovog minerala, potrebnog za stvaranje energije, smanjenje umora, pravilan rad mišića i srca, tada možete da postignete sve.

Da neki zaista mogu sve, dokazali su i iz Mg Mivele jer su sada svim ljubiteljima negazirane vode omogućili da uživaju u novoj Mg Miveli. Nova, negazirana Mg Mivela, pored hidratacije obebezdiće vam 343 mg magnezijuma u litru vode, tako da u njenom osvežavajućem ukusu i kvalitetu mogu uživati svi oni koji vole vodu bez mehurića.

Sa Mg Mivela vodom, bez obzira koju izaberete, bićete hidrirani, obezbedićete dnevnu dozu magnezijuma i imaćete dovoljno snage, energije i volje za sve izazove koji su pred vama!  Neki mogu sve, budite i vi među njima.

burnout 5 saveta profesionalnih trenera protiv iscrpljenosti LIFE SMOOTHIE beauty mokap final Smoothie Beauty: Vaša dnevna doza voća i lepote people-2592247_960_720 5 pravila zdravog života koja više ne važe extra_large-1529684103-cover-image Da li je ova boja kriva za vašu nesanicu? · ·