wallpaper.jpg
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Mike Diamond, poznatiji kao Mike D fanovima grupe Beastie Boys, dizajnirao je tapete koje na prvi pogled deluju kao klasične kitnjaste starinske tapete, ali kad im se približite, vidite da slike koje koristi Mike D nisu namenjene romantičnim domaćicama

Mike Diamond, poznatiji kao Mike D fanovima grupe Beastie Boys, dizajnirao je tapete koje na prvi pogled deluju kao klasične kitnjaste starinske tapete, ali kad im se približite, vidite da slike koje koristi Mike D nisu namenjene romantičnim domaćicama, već ljubiteljima Bruklina.

Mike D (Beastie Boys) dizajnirao tapeteimg-wallpaper.jpg

Najveća opština Njujorka je poslužila kao inspiracija nekadašnjem reperu, pa na tapetama možete da vidite tobogan sa Coney Islanda, hasidske Jevreje koji žive u Bruklinu i glavu preminulog repera Notorious B.I.G.-a. 

Mike D u poslednje vreme pokazuje sve više interesa za unutrašnje uređenje – on je odabran da uradi enterijer Marquee kluba u njujorškoj četvrti Čelzi. 


Moda za kuću Moda za kuću duggan-morris-architects.jpg Čuveni arhitekti prave kućice za lutke p4066368.jpg Imamo ideju, treba nam prostor betjisrael.jpg Beograd kakav više ne postoji