hellboy-red
KULTURA · film/TV

Helboj se vratio i svet će goreti. Stranice poznatog stripa Majka Minjole pretvorene su u priču punu akcije u kojoj legendarni poludemon (Dejvid Harbor) odlazi u Englesku da se bori protiv trojice podivljalih divova. Tamo otkrije Kraljicu krvi, Nimue (Mila Jovović), drevnu čarobnicu koja se vratila među žive i koja žudi za osvetom. Helboj se iznenada nađe usred sukoba natprirodnog sveta i sveta ljudi pa mora da da sve od sebe kako bi zaustavio Nimue i sprečio smak sveta.

U filmu takođe igraju Ijan Mekšejn, Saša Lejn i Daniel Dae Kim.

Harborov Helboj je impozantni i visoki poludemon s crvenom kožom, rogovima i repom. Producenti i reditelj bili su svesni da moraju pronaći pravu osoba koja će odglumiti njegovu moćnu suparnicu Nimue, Kraljicu krvi.

„Kako bi se osoba mogla nositi s time, treba vam neko briljantan poput Mile Jovović,“ izjavio je Maršal. „Vrlo je harizmatična. Primećuje se to u svakoj reči koju izgovori, svakom njenom pogledu. Izvanredna je i pravo je zadovoljstvo bilo gledati je kako pred našim očima stvara Nimue.“

Najnoviju ekranizaciju priče o najpoznatijem junaku iz pakla možete da pogledate od sutra u svim bioskopima a u distribuciji Blitz Filma.

BeFunky-collage 10 najboljih filmova Stenlija Kjubrika sam-james-bond-1100x732 Da li će ovaj glumac biti novi Džejms Bond? Naslovna fotografija - deo prostora kompanije Lightstorm Entertainment (foto Monica Wang) Kad filmski san postane java: Poslovni prostor reditelja Džejmsa Kamerona maxresdefault Parodija: Najava novih HBO serija nakon završetka serije „Game of Thrones“ · · · · ·