Miley Cyrus
PULS GRADA · moda

Nakon što je nosila njegovu haljinu na gala večeri u njujorškom Metropoliten muzeju, pevačica se pojavljuje u kampanji brenda Marc Jacobs za proleće 2014.

Pevačica koja je izazvala kontroverze prošle godine kada je nastupila na dodeli MTV nagrada, ne prestaje da šokira. Nedavno se pojavila u kampanji za borbu protiv raka kože – pozirala je gola za majicu dizajnera Marca Jacobsa, na kojoj stoji natpis „Zaštiti svoju kožu“. Profit od prodaje ove majice biće upućen Institutu za rak kože Njujorškog univerziteta.

Tu saradnja nije prestala, Miley će biti zaštitno lice kampanje za proleće ovog brenda. Na internetu se pojavila jedna fotografija sa snimanja reklamne kampanje, a i Miley je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj nosi garderobu dizanjera Marca Jacobsa.

O saradnji, Miley kaže: „Volim da radim sa njim. Marc Jacobs me je uveo u svet mode kada sam imala 16 godina i od tada sam puno naučila od njega.“

Biser London, Katar, Tokio: Skrivena lepota Ascot Chang Hong Kong: Prestonica najboljih krojača planete Chanel 255 Kultne ženske tašne Klasa, foto: Zorica Šorgić Klasa – garderoba domaćih dizajnera na novoj adresi ·