Milky Juice
U VAZDUHU · promo

Kompanija Nectar, najveći proizvođać voćnih sokova i prerađivač voća i povrća u jugoistočnoj Evropi, predstavila je danas medijima novu proizvodnu liniju za proizvodnju Milky Juice, negaziranog osvežavajućeg bezalkoholnog pića sa voćnim sokom i mlekom.

„Nectar kao porodična kompanija već je dugo broj 1 na tržištu sokova, jer poseduje proizvode koji su prepoznati po svom vrhunskom kvalitetu i originalnoj komunikaciji. Neprestano osluškujemo potrebe naših potrošača i ovog puta želja nam je bila da im donesemo ne samo novi proizvod već jedno potpuno novo iskustvo. U pitanju je nova kategorija na tržištu, jedinstveni spoj mleka i soka- Milky Juice. Razvijanje same tehnologije, recepture i testiranja trajali su dve godine uz tesnu saradnju sa našim dugogodišnjim partnerom Tetrapakom, kojem se i ovom prilikom zahvaljujemo na svesrdnoj podršci i pomoći.

Za ovakvu proizvodnju, jedinstvenu na našem tržištu, bila je potrebna značajna investicija u specifičnu opremu koja omogućava ovakav spoj mleka i soka. Tržišna vrednost kompletne opreme je dva miliona evra. ”, izjavio je Mihailo Janković, direktor Nectar grupe.

„Bliska saradnja sa kompanijom Nectar od samog pocetka lansiranja ove nove kategorije proizvoda omogućila nam je da razumemo bolje sve izazove ali I mogućnosti sa kojima se srećemo. Tetrapak je svojim poznavanjem potrošača i iskustvima sa drugih tržišta doprineo da Nectar kao lider na tržištu prvi u regionu donese ovu inovaciju u kategoriju voćnih napitaka.

Spajanjem voćnog soka i mleka dobijen je nov osvežavajući napitak koji kombinuje najbolje iz ove dve katgorije. Ne sadrži konzervanse, veštačke boje i masti, a odličan je izvor vitamina A, C i E. Nectar Milky Juice je već u prodaji, a dostupan je u tri ukusa – ananas&kokos sa mlekom, banana, jagoda&crveno grožđe sa mlekom i pomorandža&breskva sa mlekom.

LLUMS Predstavljena nova dekorativna kozmetika iz Lilly Drogeria Zaječarsko Zaječarsko doniralo više od 4 miliona dinara za razvoj srpskog sporta Compact Shampoo-Q-2-Koozmetik Novi KOOZMETIK proizvod: Uniseks kompakt šampon Q Idea Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara · ·