mbb
PULS GRADA · moda

Millie Bobby Brown ima tek 12 godina a bukvalno smo zaluđeni njome. I njenom glumom i imitatroskim sposobnostima i njenom ličnošću, a čini nam se da će nas zaludeti i svojim stilom. Ona neodoljivo podseća na Winone Ryder, pa nije nikakvo čudo što su mnogi oduševljeni simpatičnom Millie, jer dugo smo čekali da se pojavi neko kao što je ona.

Tek što se malo primirilo ludilo oko serije Stranger Things, verovatno samo malo, pred ovu drugu sezonu koja je najavljena za 2017. godinu, Millie Bobby Brown je ponovo zavladala našim srcima. Mlada dvanaestogodišnja talentovana glumica nas je sve kupila ulogom Eleven i svi smo se složili- ćelavo joj sjajno stoji i devojčica fantastično glumi, o tome se ne spori. A mlada Millie je na Nedelji mode u Njujorku pokazala da je i osoba od stila. U prvom redu revije, u društvu Winone Ryder, Chloe Grace Moretz, Riley Keough i Emme Roberts, Millie je prosto sijala.

View this post on Instagram

Coach! #strangerthings at #coachspring2017 #NYFW

A post shared by mills 🐳 (@milliebobbybrown) on

Obučena sjajno, u skaldu sa svojim godinama, nigde ne žuri sa potpeticama, kratkim suknjama, već je obučena mladalački i veselo. Njena pixie frizura je fantastična, odeća koja se „igra“ printovima i bojama kao što i treba da se radi, pogotovo u detinjstvu, sve to daje  stil koji je presladak i zabavan.

U galeriji možete pogledati kako ova taletnovana glumica ne dozvoljava da joj slava otme detinjstvo i natera je da se oblači po nekim očekivanjima, već je sve umereno, zabavno i stilizovano pre svega u skladu sa njenim godinama.

Millie Bobby BrownOtvori galeriju


cover Korak po korak do savršenstva: Najbolja jesenja obuća sk Nekoliko lekcija o stilu iz Skandinavije CoS_legstalking1 S ofingera: Melissa E Logan (Chicks on Speed) zu Modni razlozi zašto su jesen i zima bolji nego leto ·