Momak koji je osvojio internet
U VAZDUHU · urban flash

Zahvaljujući fotografijama na kojima oponaša poznate pop dive ovaj mladić je nedavno osvojio Instagram, a o njemu do danas pričaju i dive mu se i oni sa mnogo stila od Mirror Celeba, preko MTV Stylea, do američkog ELLE magazina. Ako još uvek niste čuli za Mina Gergesa, vreme je da se informišete, upravo sada!

Prema Twitter nalogu Mina Gerges je student treće godine fakulteta Western u Kanadi, ali prema njegovom Instagram profilu reč je o pop divi planetarnih razmera, iako, Gerges ne komponuje niti peva, igra, glumi… Svakodnevno smo izloženi mnogobrojnim urnebesnim i neverovatnim fotografijama koje pristižu iz čitavog sveta, ali je izgleda, mladić koji i sam studira u oblasti medija uspeo da pogodi žicu tolikog broja pratilaca na društvenim mrežama, da mu na tome zavide mnogi štampani, ali i elektronski mediji.

Gotovo kao komentar na svakodnevne, često veoma neukusne fotografije kojima nas obasipaju poznate ličnosti, Gerges je pronašao način da valjano doskoči, i mi mu svakako čestitamo!

Gerges kao Katy PerryOtvori galeriju
Stvari koje očekuju našu planetu u 2015. 7 događaja koji će obeležiti 2015. godinu Fejsbuk profil slika Kreativne slike za profil na Fejsbuku Kineski vodeni jeleni su u XIX veku uvezeni u Britaniju Kao iz mašte: 13 životinja neverovatnog izgleda Magnus Shaw Ilustratori odaju poštu poginulim kolegama iz časopisa Charlie Hebdo · · · · ·