Glamurozne minđuše
PULS GRADA · moda

Ako ih do sada i niste nosili smatrajući da su previše upadljive i neodgovarajuće vašem stilu, trebalo bi da ove godine pokušate. Slažemo se da nisu za svaki dan ili makar nisu ako uživate u klasičnim i jednostavnim odevnim kombinacijama, ali povremeno otiskivanje sa siurne obale u pravcu eksperimenta savetuje se svima koji sebe smatraju modno osvešćenim. Ove velike minđuše zanimljivog i ekskluzivnog dizajna i izrade uvek se mogu zameniti i „lažnjacima“ koji izgledaju skupoceno iako to zapravo nisu.

Odlaze i vraćaju se sa sezonskim trendovima, a od kako su ih modne kuće poput Dolce & Gabbana, Proenza Schouler i Balmain promovisale u svojim novim kolekcijama, čini se da će ovog leta biti puno dama koje će sreću okušati sa nešto upadljivijim nakitom. Važna pravila glase – ako su velike ne moraju da budu i sasvim od upadljivo šljaštećih kamenčića, a ukoliko su dobro dizajnirane jedna boja i to upečatljiva može da zameni sve ostale modne dodatke. Dakle u crnom od glave do pete i minđuše od zanimljivog krupnog tirkiza, žada ili sitnih šarenih cirkona obogatiće vaš izgled.

Onima koji se plaše da ne izgledaju kao novogodišnja jelka savetujemo da okušaju sreću jednom, ako im se dopadne, u šta smo uvereni, do kraja leta nosićete minđuše svih boja i veličina!

Annie Costello BrownOtvori galeriju
FKA twigs u kampanji Calvina Kleina FKA twigs snimila spot i pesmu za novu kampanju Calvina Kleina Nedelja mode u Milanu Najlepše haljine sa Nedelje mode u Milanu Najlepše haljine sa dodele Oskara 2016. Oskar 2016: Najlepše toalete sa crvenog tepiha Stil se gradi godinama i oni to znaju Stil se gradi godinama · · · · · ·