Vichy Postojnska jama
PULS GRADA · lepota

Minéral 89 je mnogo više od proizvoda za negu kože – to je inovativan proizvod sa potpuno novom ulogom u nezi kože. Zamislite ga kao štit koji brani Vašu kožu od modernog načina života (stresa, umora, zagađenja) kojem ste svakodnevno izloženi i istovremeno je čini snažnijom i punijom.

U potrazi ste za idealnim busterom za početak dana? Želite snažniju, puniju kožu zdravog sjaja? Kao što su telu potrebni vitamini i minerali, tako su potrebni i našoj koži. Zato na scenu stupa Minéral 89, inovativni proizvod iz Laboratorija Vichy, koji možete koristiti tokom cele godine, bez obzira na tip kože. Minéral 89 je drugačiji od proizvoda za negu kože na koje ste navikli – to je inovativni proizvod sa potpuno novom ulogom u nezi kože.

Spoj minerala, lepote i umetnosti
Ovaj inovativni proizvod imao je i svoje regionalno predstavljanje u Postojnskoj jami, u Sloveniji. Podzemni svet minerala, lepote i umetnosti bio je najbolja prezentacija svega što novi proizvod koji nam dolazi iz Laboratorija Vichy predstavlja. Bez puno reči, ambijent i maestralni nastupi baletskih umetnika, uz povremeno provejavanje ambijentalne muzike koja se mešala za zvukovima kapljica vode.

Šta je Minéral 89?
Izuzetno lagana minimalistička formula gelaste teksture zasnovana je na Vichy termalnoj vodi sa 15 esencijalnih minerala, kao osnovnom sastojku ovog proizvoda. Mineralizovana voda prvi put u tako visokoj koncentraciji od 89 odsto udružena je sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Dodatak hijaluronske kiseline osnažuje kožu i povećava njenu otpornosti. Brzo se upija i odmah stvara potpuno proziran sloj, koji koži daje punoću, bez osećaja težine, a pritom jača funkciju barijere kože. Iz dana u dan, koža je osnažena, boljeg tonusa i blistava – puna zdravog sjaja. Upravo taj jedinstveni spoj mineralizovane vode i hijaluronske kiseline ističe Minéral 89 u odnosu na druge proizvode.

Kako deluje?

Sa samo 11 sastojaka, Minéral 89 je jednostavan, ali efikasan. Hijaluronska kiselina je molekul koji može da zadrži vodu u količini i 1000 puta većoj od svoje težine i tako hidrirajući, pruža zaglađenu kožu lica i zdraviji izgled . Velika raznolikost minerala (koji se nalaze u mineralizovanoj termalnoj vodi Vichy) deluje kao buster i jača barijeru kože. Minéral 89 sadrži veliku raznolikost minerala potrebnih za odbranu kože od štetnih uticaja. Rezultat je blistavija koža boljeg tonusa, koja jednostavno dobro izgleda.

Ko može da ga koristi?
Svi, namenjen je i ženama i muškarcima, a odlična karakteristika Minérala 89 je ta što odgovara baš svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Sadrži 89 odsto Vichy termalne mineralizovane vode, pa će kožu držati na optimalnom nivou hidratacije, bez suvih predela koji se ljuspaju. Minéral 89 će odmah umiriti preterano osetljivu kožu. U slučaju da vam je koža osetljiva i crvenkasta, ovaj dnevni buster koji gasi žeđ kože brzo će doneti olakšanje. Zahvaljujući nemasnom finišu, u Minéralu 89 će moći da uživaju i osobe sa masnim tipom kože. Šta više, on će hidrirati kožu a neće začepiti pore!

Nakon četiri nedelje korišćenja:

– 71% korisnica smatra da ten kože izgleda ujednačeniji
– 71% korisnica smatra da je koža boljeg tonusa
– 75% korisnica smatra da koža izgleda zdravije

hbz-beauty-trends-2018-index-1513621786 Trendovi u šminkanju za predstojeću sezonu girl-2768349_960_720 Devojke koje su bile dovoljno hrabre da skrate kosu N photo-cover KOOZMETIK: Hidrantna krema za lice N wobbler kreme za lice -30% Lilly SRB 100X100 mm TISK copy Afrodita kozmetika: Najbolja nega za vaše godine · · ·