ruby-8
KULTURA · art

Rubi Silvius je umetnica koja je pronašla način da iskorišćenim kesicama čaja podari drugi život. Naime, ona ih je iskoristila kao platno za svoja minijaturna slikarska remek-dela.

Sve je počelo 2015. kada je odlučila da napravi svojevrsni vizuelni dnevnik tako što će svakog dana oslikati po jednu kesicu čaja. Svaka slika je trebalo da reflektuje njeno raspoloženje toga dana.

Malo je reći da je umetnička javnost bila iznenađena njenim postupkom, međutim, nju to nije nimalo pokolebalo. Nastavila je da radi i istražuje dubine svoje kreativnosti i dočekala da njena dela budu izložena u galerijama.

Iskorišćene kesice čaja su i dalje njen omiljeni medijum za stvaranje, a kako izgledaju neki od najinteresantnijih primera ovakve umetnosti, možete pogledati u našoj galeriji.

Minijaturne slike na kesicama čajaOtvori galeriju
page_cover Umetnost od useva contemporary-art-artists_cover 5 modernih umetnika koji održavaju pop art u životu La vida Loca_cover Izložba „La Vida Loca“ u galeriji Doma omladine uffizi-gallery-florence-virtual-tour-4 Virtuelni muzej: Prošetajte čuvenom galerijom Ufici u Firenci ·