Oqloq sat
PULS GRADA · dizajn

Od zanimljivog imena do zanimljivog dizajna, tako stvari stoje po pitanju kreiranja sitnih predmeta za stan ili poslovni prostor.

U slučaju da volite minimalizam, naročito onaj koji se odnosi na male takoreći tehničke predmete u kući, onda bi baš ovaj Oqloq zidni sat mogao da bude vaš izbor. Možda vreme iz perspektive onih zaposlenih nije previše zanimljiva kategorija i gledanje na sat frustrira, ali zato bi očišćen od svih suvišnosti baš Oqloq mogao da bude izvorište nove inspiracije.

Ako nema potrebe da vam se govori dva puta, ako ste u odevanju svedeni i volite jednostavnost možda bi i sat na vašem zidu trebalo da bude isti. Jednostavne linije, bez brojeva i drugih oznaka jer zaboga niste dete, ovaj sat je pravljen prvenstveno za one koji žure, jure i zaista im je važno da ih sat ako je to potrebno opomene. Nema bolje upotrebe crvene boje u dizajnu od one primenjene baš u konstrukciji Oqloqa.

A njegovi tvorci ističu da je ovo zidni sat koji prikazuje 24-satnu kreativnu rutinu. U kombinaciji snežnobele u prednjem delu i malene kazaljke koja je gotovo neprimetna, njegovi tvorci ispred studija Edelkrone ističu da je ovaj sat namenjen produktivnosti njegovog korisnika, kao i da pomaže u svesnoj kontroli vremena provedenog na određenoj aktivnosti.

Oqloq: Sat koji sa malo pokazuje mnogoOtvori galeriju
Reči kao znaci Reč kao slika Spremamo se za cveće i sunce dok napolju pada kiša Maske za mobilne telefone koje slave proleće Za sve spavalice patentirano novo jorgan odelo Jorgan odelo – za one koji bi svuda dremnuli Smešni natpisi na toaletima Ovakve oznake na vratima javnih toaleta još niste videli · · · ·