Povrćkice u kući
KULTURA · film/TV

Mnoga deca nisu baš neki veliki ljubitelji povrća, ali nije svo povrće isto! Paradajz Bob i krastavac Lari od 1. marta vode mališane u niz zabavnih zgoda i nezgoda koje kreću u omiljenoj prostoriji u kući – kuhinji.

Uz pomoć svoje vesele družine povrćkica, Bob i Lari pokušavaju da se snađu u svakodnevnim životnim izazovima, od kupovine šteneta i rada kako bi mogli da mu obezbede hranu, preko muzičkih predstava, i drugih pustolovina koje im dane čine ispunjenim i uzbudljivim.

U novoj sezoni, izgled omiljenih junaka, povrćkica je osvežen, a Paradajz Bob, Krastavac Leri i svi njihovi drugari su odlučili da izađu iz kuhinje po prvi put. Svaka epizoda ima potpuno novu, šaljivu pesmu, a osim smeha u kom najmlađi svakodnevno uživaju, ova animirana serija ih uči i važnim moralnim vrednostima.

Sigurni smo da će Povrćkice u kući zarobiti srca svih strastvenih zaljubljenika u povrće.
Zato pratite nove episode, svakog dana u 18:30 na vašem omiljenom dečjem kanalu Minimax.

gallery-1496604385-landscape-1452114078-elle-the-crown-index 10 najskupljih serija svih vremena BeFunky Collage Mart u jeku: Ima li filma nakon Festa? adrift-movie-stills-and-poster-3 Adrift: Ljubavna drama prema istinitom događaju best-horror-movies-2018-1519312127 Horori kojima se radujemo u 2018. · · ·