Raduljic aza adidas
PULS GRADA · sport&rekreacija

Adidas, vodeći svetski inovator u oblasti sporta, predstavio je danas novu kategoriju proizvoda – adidas Athletics. Proizvodi su namenjeni presudnim trenucima pre i posle takmičenja, napravljeni da uklone sve spoljašne uticaje i povećaju fokus sportiste na ključne trenutke takmičenja i željeni rezultat.

Prvi proizvod iz ove revolucionarne kategorije, adidas Z.N.E. duks dizajniran je za potpuni mentalni fokus, a kao deo globalne adidas kampanje u njemu će se već od 10. septembra pred početak svojih mečeva pojaviti naši proslavljeni košarkaši Miroslav Raduljica i Vanja Marinković, teniserke Ana Ivanović i Ivana Jorović, kao i brojni sportisti širom sveta poput fudbalera Gareta Bejla, boksera Ridika Bouvija i košarkaša Džejmsa Hardena.

Za svakog sportistu, koncentracija pre i tokom meča je presudna za njegove visoke performanse. Upravo je adidas Z.N.E. duks dizajniran tako da pomogne sportistima iz različitih sportova i sportskih disciplina da ostanu mentalno jaki i fokusirani na igru i cilj.

Over-sized kapuljača pruža osećaj ušuškanosti, eliminiše spoljašnja zvučna i vizuelna ometanja, omogućavajući tako sportisti da ostane fokusiran. Kapuljača je dovoljno velika i da pokrije velike slušalice, uvažavajući tako i muzičke rituale mnogih sportista. Premium mešavina punog pamuka, poliestera i elastina doprinosi udobnosti, a konstrukcija šavova omogućava sportisti da se slobodno kreće i da ujedno ima smeo izgled. Skriveni džepovi sa rajferšlusom odlični su za čuvanje stvari tokom pokreta, a etiketa sa unutrašnje strane donosi motivacionu poruku koja slavi mentalnu snagu i fokus sportista.

„Dizajnirali smo adidas Z.N.E. duks i čitavu kategoriju proizvoda kako bismo omogućili sportistima da sprovedu planiranu strategiju i lične rituale, kao i da se fokusiraju na lične izazove. Estetski, veoma smo uzbuđeni što smo stvorili proizvod sa najfinijim detaljima i uglađenim sportskim izgledom.“ – izjavio je ovim povodom Michael Krapohl, adidas senior projekt menadžer.

Preko 18.000 Z.N.E. dukseva je podeljeno sportistima širom sveta kao deo predstavljanja nove Athletics kategorije proizvoda, dok je više od 2.000 sportista deo kampanje na društvenim mrežama.

Za više informacija posetite stranicu ili pratite @adidas na Twitteru i Instagramu, koristite #findfocus kako biste se pridružili razgovoru.

Emir se priprema za Belgrade 10k Emir i Danijela naporno treniraju za Nike BELGRADE 10k ki Leo Messi je postigao najlepši gol u sezoni 2015/16 mu Broj medalja sa Olimpijskih igara u Riju u zemljama Evrope Asistent gola je bio vetar Asistent gola je bio vetar · · ·