Ispijanje kafe
U VAZDUHU · promo

Kompanija Miscela d’Oro (Mišela doro) svoj poslovni put, od skromne zanatske pržionice do urbanog porodičnog biznisa, započela je 1946. godine u srcu Mesine na Siciliji. Pažljivi odabir najkvalitetnijeg zrna kafe za kreiranje mešavine prepoznatljivog ukusa, maksimalno korišćenje najnovijih svetskih tehnoloških dostignuća u toj oblasti i kontinuirano poverenje svojih kupaca, čine da kompanija i danas uspešno posluje, sa razvijenom distributivnom mrežom u preko 40 zemalja sveta.

U maju ove godine, kompanija Miscela d’Oro bila je oficijelni pokrovitelj zvaničnog sastanka Grupe G7 u Taormini, tako da su u prepoznatljivom bogatstvu ukusa uživali najveći svetski državnici.

Partnerska saradnja sa kompanijom Inter Aqua d.o.o. omogućila je da danas na tržištu Srbije uživamo sve blagodeti sinteze Italijanske tradicije i Nespresso koncepta konzumirajući u svakoj prilici izuzetno kvalitetan espresso napitak.

Vreme je za upoznavanje, Miscela d`Oro (Mišela doro) ne samo da je stigla u grad, već je i donela poklone u vidu velike jesenje akcije:

100 Nespresso kompatibilnih kapsula na poklon uz svaki kupljeni kafemat.

mts app konkurs Novi mts app konkurs Jogood novi ukus Novi ukus Jogood voćnog jogurta – breskva i nar Profesor Aleksandar Ljubić Srbija prvi put domaćin Svetskog kongresa iz oblasti medicine Hotel Sheraton - lobi u prizemlju Sheraton u Novom Sadu: Najveći konferencijski hotel u regionu · · · ·