shutterstock_416161396-1000x500
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Svi bismo voleli čvrstu i oblikovanu zadnjicu, naročito u letnjem periodu. Ali da li možemo doći do željenog rezultata bez mnogo truda i preko noći? E pa, ne možemo, ipak je potrebno malo odricanja i upornosti, ali na kraju se sve isplati.

Zategnuta zadnjica nikada neće izaći iz mode. Za savršeno oblikovanu zadnjicu i čvrste noge nisu zaslužni samo dobri geni. Naprotiv, od presudnog značaja je vežbanje, a mi vam donosimo vežbe koje možete da radite kod kuće, bez ikakve opreme. Razlog više da se bacite na ovaj trening je što bi leto trebalo da dočekate bez nervoze i brige o izgledu. Da se ne biste posle kajali zbog svojih eventualnih nesavršenosti, pogledajte vežbe, nakon kojih ćete se osećati ponosno, a koje bi trebalo da radite kako bi na plaži sve oči bile uprte u vas.

U prvoj nedelji sve vežbe ponavljajte po osam puta, u drugoj ponavljanja povećajte na deset, a od treće nedelje vežbe ponavljajte po dvanaest puta.

Vežba: Bird Dog

Ovde je najvažnije održati ravnotežu, sa jedne, a sa druge strane dobro se istezati u onom trenutku kada za to dođe vreme. Dakle, pokušajte, nije teško, samo, možda tako izgleda!

Vežba: Školjka

Ako ste vežbali bilo kad i bilo gde, verovatno ste ovu vežbu nekada već radili. Znači, da se prisetimo, karlica je mirna a noge rade, i to pod uglom od 45 stepeni.

Vežba: Most sa jednom nogom

Oslonac je dakako u ovoj jednoj nozi koja je savijena, posebno u delu gde peta dodiruje pod. Oslonac su i ruke, ne zaboravite na to, i zadržite ravnotežu.

Vežba: Plank sa korakom u stranu

Budite obazrivi, ovo je vežba koja se mora pravilno izvoditi kako ne biste povredili kičmu. Samo polako, prvih par puta uradite 4 pravilna, pa polako povećavajte broj ponavljanja.

Vežba: Supermen

Nemojte biti Supermen samo u kafani, zašto da ne probate i u teretani!

Vežba: Stočić-Mostić

Oslonac je takođe u rukama, a važno je da prilikom podizanja guze lagano i zategnete to područje, i na taj način dodatno podstaknete svoje gluteusne mišiće da se oblikuju.

5995fccf4dcf3530008b492d-750-1000-1 Ona je pronašla kreativan način da se osveti za prevaru scarlett-johansson-iphone-wallpapers-desktop-46596112-1000x500 10 najseksipilnijih ženskih imena 45150-1_og(1) 3 pitanja koja bi trebalo da postavite sebi pre nego što promenite frizuru people-2557408_960_720 Prvi sastanak: On bi želeo da ga ovo pitate · · ·