Mjehur na mreži
PULS GRADA · aktuelno

Ove godine Svetski Dan radija, 13. februar, u KC Gradu biće obeležen na poseban način – oživljavanjem pravog, autentičnog, pametnog radio programa koji svoje slušaoce provocira, propituje, razbuđuje. KC Grad biće domaćin Internet radio serijala “Mjehur Na Mreži”, autorskog radio programa Srđe Anđelića koji za slušaoce otkriva najbolju muziku (ne obavezno novu!), secira aktuelnosti, priča jezikom grada (ali, ne samo Beograda!), pravi neke nove zvezde.

Mjehur Ubica u digitalnoj radio avanturi, apdejtovan za interakciju i umrežavanje, britak i brz, podsetiće publiku zašto je radio medij koji može najbrže da napravi promenu. Spremite svoje mobilne telefone, tablete, računare, zakačite se na Mrežu i učestvujte. Prva epizoda čeka vas na kanalu emisije Mjehur Na Mreži i na web sajtu KC Grad u petak. Proverite ove korisne linkove u slučaju da sa nestrpljenjem iščekujete petak 13. februar:

mjehurnamrezi

Twitter stranica

Facebook stranica

Video Beograd Video koji je raznežio sve Beograđane Zdravi i u 2015. Zdravi i odmorni u 2015. Novogodišnje veče bez stresa Novogodišnje veče bez stresa Porno snimak dronom Drone Boning: Prvi erotski film zabeležen dronom · ·