Jay i Vicky Philbrick -  fotografije sa ivice
U VAZDUHU · urban flash

Fotograf Jay Philbrick i njegova supruga već neko vreme fotografišu svoje mušterije, ali ne u karakterističnim prostorima, ili studiju, na protiv, njihove ideje zahtevaju nešto malo više! A kada kažemo više, mislimo na, recimo preko 106 metara nadmorske visine, gde na litici stoje njihovi modeli i verovatno drhte od straha. Kada su fotografije konačno gotove, niko ne može da veruje gde su one napravljene i nema čoveka koji tako nešto ne bi želeo za sebe.

Fotografije su napravljene u Nacionalnom parku u Nju Hempširu, tačnije u u Echo Lake State Parku. Prema Jayevim rečima, on je pre aktivnog bavljenja fotografijom bio profesionalni planinski vodič, i malo po malo, počeo je da sarađuje sa vrhunskim fotografima, poput Justina Macombera i Marca Chauvina.

Na ovakvim mestima u prirodi može se otkriti mnogo sjajnih lokacija za fotografisanje, ali kao što već možete da predpostavite – Jay Philbrick i njegova žena, žele samo one koje ostavljaju bez daha!

Jay i Vicky Philbrick - fotografije sa ivice Otvori galeriju
Idealne tetovaže za mame i njihove princeze Savršene tetovaže za mame i ćerke Kakav primer dajete deci Smoking Kids – kako odrasli utiču na decu Pamtićemo u 2015. Najneverovatniji momenti u 2015. godini Devojke koje vole provod One su najviše volele da se provode (a neke vole i danas) · · · ·