Coca-Cola podrška mladima Novi Sad
U VAZDUHU · promo

U Novom Sadu je počeo prvi ovogodišnji ciklus trodnevnih edukativnih radionica, u okviru kojih će nezaposleni mladi u više gradova Srbije tokom maja i juna steći nove lične i poslovne veštine ključne za lakše zaposlenje. Više od 60 mladih iz Novog Sada ima priliku da uči o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla.

Uspeh prošlogodišnjeg programa doprineo je da ove godine omogućimo još većem broju mladih da savladaju važne poslovne veštine, primene novo znanje, i sa samopouzdanjem krenu u potragu za poslovima koje žele. Razvoj mladih vidimo kao ulaganje u održivi razvoj naše kompanije, kao i budućnosti lokalne zajednice koja zavisi od generacija koje dolaze“, istakla je Jovana Paljić, lider ovog projekta iz kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Radionice se održavaju za nezaposlene mlade između 18 i 30 godina u okviru nacionalnog programa Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje u u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om. Program će tokom 2018. godine proći više od hiljadu mladih, a edukativne radionice vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i menadžeri kompanije.

Posle Novog Sada, radionice tokom maja i juna se održavaju u Vranju, Užicu, Šapcu, Zaječaru, Jagodini, Nišu, Kikindi, Novom Pazaru, Valjevu, Čačaku, Subotici i Kruševcu.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com

 

fokus Šest trening saveta Nine Seničar: Uz boks do top forme 3 Kako sačuvati srce društva SM-J600F_001_Front_Lavendar Samsung predstavio Galaxy J6 Infinity room The Spot testirao limite Air Max modela · · · · ·