Sveze mleko 1L_cover
U VAZDUHU · promo

Bez obzira na to da li spadate u ambiciozne ranoranioce ili možete sebi da dozvolite da spavate duže, uvek imate mogućnost da novi dan započnete uz neophodnu dozu prirodne svežine. Dokazano je da mleko ima mnogobrojne benefite po zdravlje i da pruža potrebnu dozu energije koja vam je neophodna u toku dana, zbog čega je važno da odaberete prirodno i kvalitetno mleko!

Dukat sveže mleko sa 2,8% mlečne masti, na vašu trpezu dolazi direktno sa domaćih farmi. Svilenkaste i kremaste strukture, minimalno je procesuirano kako bi sačuvalo svoje najbolje karakteristike. Možete ga konzumirati u bilo kom delu dana: uz lagani doručak, za pripremu osvežavajućih napitaka, za poslastice, uz obaveznu šolju mleka za laku noć.

Makarons Home Made Company Home Made Company: Macarons Mania American Express kartica_fotografija U susret putovanjima: American Express „Bonus dobrodošlice“ slika2 Case Study Show – Takmičenje u rešavanju studije slučaja NIKE AIR JORDAN V_3 Air Jordan V „Take Flight“ model stiže u „Tike shop“ ·