myobrace_cover
PULS GRADA · zdravlje

Da li i vaša deca pokazuju odbojnost kada se pomene stomatolog ili postavi pitanje nošenja proteze? Žice, šrafovi, objektivno ružan izgled i neprijatan osećaj koji donose standardne proteze od sada mogu da se zaborave, jer postoji Myobrace – terapija koja uspešno ispravlja zube na potpuno prirodan način.

Myobrace je silikonska proteza, prijatna za nošenje i praktično neuočljiva. Nosi se svega sat – dva tokom dana, kao i noću, i osim efikasnog ispravljanja zuba, uspešno rešava loše navike i anomalije vilice. Osim aparata, osmišljena je i posebna aplikacija putem koje deca, kroz animirane video snimke prilagođene njihovom uzrastu, mogu da se igraju i vežbaju pravilno disanje i držanje jezika, a roditelj ili lekar prati tok lečenja.

Dr Nataša Mratinković je jedini licencirani stomatolog u Srbiji koji primenjuje Myobrace terapiju, savršenu alternativu za proteze i druge ortodontske aparate. Početkom jula, ugostiće u Beogradu Niels-a Hulsink-a, Training and Product Manager-a za Evropu, kako bi unapredili saradnju i deci iz Srbije omogućili sve prednosti ove zaista izuzetne metode.

chaga kutije bez pozadine_cover Mala ruska apoteka: Granday Chaga i Apitoks Hemijsko čišćenje POP’S: Kako da osvežite vašu garderobu na najzdraviji način Fatorexia Fatorexia: Zašto lažemo sebe da nismo debeli? 12-sunscreen.w710.h473_cover Na koji deo tela uporno zaboravljate da stavite kremu za sunčanje · · ·