hollywoodsmile1
PULS GRADA · lepota

Jedna izreka kaže: „Postoji stotine jezika na svetu, ali osmeh govori sve njih!“ Uostalom, sigurno ste se i sami bezbroj puta našli u situaciji kada se ispostavi da osmeh ruši sve barijere, jezičke ili bilo koje druge. I ne samo to, taj mali pokret usana i mišića lica, najčešće čini da se odjednom svi osete bolje. Da nema toga što je nerešivo.

Međutim, čovek je – s druge strane – svesno biće, sazdano od niza vrlo kompleksnih osobina, koje u značajnoj meri mogu da utiču na ponašanje. U zavisnosti od karaktera osobe, to može da se ispolji na razne načine, ali svakome je, manje ili više, stalo do toga kako ga drugi vide. U bukvalnom smislu. Što će reći, kakav utisak ostavlja. A osmeh je nešto što se gotovo odmah primeti. I onda, ako tu nešto nije kako treba, nastaju problemi, povlačenje u sebe i slično.

Ako izuzmemo mogućnost da osoba ima neku fizičku manu, poteškoće sa osmehom uglavnom su povezane sa opravdanim (ili neopravdanim) strahom od pokazivanja ružnih zuba. Reč „ružan“ možda i nije sasvim adekvatna, ali pod tim se podrazumeva sve – žuti, tamni, krivi, razmaknuti, itd. Ipak, pođimo od toga da određeni objektivni razlozi zaista postoje, odnosno da je reč o realnom stomatološkom problemu. Tokom poslednjih decenija razvijen je čitav niz tehnika i metoda koje u takvim slučajevima mogu biti od pomoći, a većina se uspešno primenjuje u ordinaciji MND Dental. Izbor terapije prilagođava se svakom pacijentu, pa je tako nekada dovoljno samo beljenje zuba, u drugim situacijama neophodno je nošenje fiksne proteze, a nekada su idealno rešenje viniri ili ljuspice, poznate i kao Holivudski osmeh.

Poruka je, stoga, da put do savršenog osmeha može da bude veoma kratak, potrebno je samo da se odlučite da njim i krenete.

PR - Jul - F KOOZMETIK: Gel za pranje lica F stocksy_comp_1413324-1120x747 6 nutrijenata za dugu i zdravu kosu page-cover Muške frizure koje žene ne mogu da smisle collage 3 frizure za mokru kosu koje možete napraviti dok spavate · · ·