myobt2
PULS GRADA · zdravlje

Podatak naizgled zvuči neverovatno, ali tako je – statistika pokazuje da danas gotovo troje od četvoro dece ima nepravilne zube. To dalje utiče na otežano održavanje higijene, veću učestalost karijesa, pojavu parodontopatije, teškoće u žvakanju i govoru. Takođe, perzistencija loših navika kao što su sisanje prsta, tiskanje jezika, disanje na usta i nepravilno žvakanje i gutanje, neminovno dovode do nepravilnog razvoja lica i vilica.

Da bi se to predupredilo, neophodno je u što ranijem periodu uočiti sve te probleme i početi terapiju miofunkcionalnim Myobrace aparatima. Ukoliko je moguće, idealno je određene anomalije i loše navike korigovati u uzrastu od 7 do 13 godina. Praktično, ovom terapijom vrši se prevencija nastanka ortodontskih anomalija.

Ordinacija MND Dental je prva postala Membership klinika Myobrace Europe, što se može i  videti na sajtu myobrace.com


doktor-more-imuno-stimul Mala ruska apoteka: Doktor More IMUNOSTIMUL – prirodna zaštita imuniteta Rosa voda Redovna hidratacija – energija vašeg dana bath-bathroom-chrome-161502 Koliko često treba da se tuširamo? Alpecin C1 kofeinski šampon Sprečite opadanje kose sa Alpecin C1 kofeinskim šamponom · ·