"Moćni rendžeri"
KULTURA · film/TV

Baš kao i „Transformersi“, i ova franšiza tri decenije kasnije dobija redefinisanje tako da i dalje imamo privlačnu i raskošnu priču o tinejdžerima koji pokušavaju da spasu svet. A kad su radili išta drugačije?

Produkcijska kuća Saban predstavlja zabavni, naučno-fantastični film nastao prema akcionoj televizijskoj seriji o pet superjunakaMoćni rendžeri. Nakon ogromnog uspeha kao televizijske franšize Moćni rendžeri, ovog marta u domaće bioskope stiže istoimeni film! Ovih pet osveženih i modernizovanih junaka će zadiviti klince novih generacija, a u borbi sa svojim arhineprijateljem Ritom pokazaće šta sve umeju i koliko toga su spremni da nauče.

Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Ejndžl Grouv zajedno sa svetom na rubu uništenja jer mu preti invazija vanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. Kako bi to učinili, moraće prevladati svoje lične probleme pre nego što bude prekasno, I udružiti se kao Moćni rendžeri.

netflix Netflix želi da gledaoci sami odrede kakav kraj žele Bioskopi mart 2017. Trenutna bioskopska filmska ponuda TV heroine One su prave TV heroine the-founder1 „Osnivač“ od četvrtka u bioskopima · · · ·