Mod Notebook
PULS GRADA · dizajn

Mod Notebook kombinuje moderno i tradicionalno, čime vam omogućava vam da brzo i lako svoje pisane beleške skenirate i arhivirate u digitalnu aplikaciju – koju onda možete da ponesete kuda god da krenete.

Ljubitelji notesa i beležnica uživaju u tome da svoje misli zapisuju na papiru, da prave crteže i podsetnike – ali ono što je nezgodno je naći prostor za smeštanje svih tih popunjenih svezaka. Osim toga, tolike papire je teško i nositi sa sobom ukoliko je to potrebno. Mod Notebook je inovativni sistem koji dozvoljava da zadržite svoju strast prema pisanju rukom, ali da ipak imate brz i jednostavan pristup svim svojim sadržajima.

Princip je jednostavan i odvija se u nekoliko koraka: kada nabavite svoju Mod svesku treba da je popunite (koliko god vam je za to vremena potrebno), a zatim vratite nazad proizvođaču koji je onda skenira i digitalizuje za manje od nedelju dana.

Nakon što je to učinjeno, rukom pisan sadržaj vaše sveske naći će se u okviru Mod aplikacije za smartphone, a ona će vam biti vraćena poštom ukoliko želite da je sačuvate. Ova svedeno dizajnirana sveska idealne je veličine, a odlikuju je stranice od veoma kvalitetnog papira. Ono što je najbolje – može se već sada nabaviti za svega 25 dolara.

Vintage posteri savremenih muzičkih zvezda Muzičke zvezde na posterima iz prošlosti Mikser Design Market “Mikser Design Market: Green Edition” u nedelju u Mikser Houseu School of Visual Arts “Slike iz podzemne” u Knez Mihailovoj ulici Starry Light Lampa koja donosi zvezdano nebo u vašu sobu ·