Milanska Nedelja mode
PULS GRADA · moda

Svaki Fashion Week je događaj za sebe. Šta će se to predstaviti, šta će biti moderno, ko ima sjajnu kolekciju, ko je omašio ovog puta, sve je to bitno. Ali, iza kulisa Nedelje mode, na ulicama gradova gde se održavaju, mogu se sresti savršeno obučene žene.

Žene obučene kao da su upravo sišle sa modne piste, potpuno u trendu i potpuno moderne. A ako je Fashion Week u Milanu, onda je sigurno da nema greške. Italijanke i moda kao da su stvorene jedna za drugu. Hrabre odevne kombinacije, prefinjen ukus, savršeno ukombinovana odeća. Kao da su one sišle sa piste. Ulice Milana su uvek prepune prelepo obučenih žena, ali za vreme Fashion Week-a ih je još više i još su bolje obučene. I sve nose sa takvom lakoćom i gracioznošću, kao da su manekenke. Definitvno mogu da nas podučavaju stilu. Od kombinacija za posao do sportskog stila, sve je to zastupljeno na ulicama Milana i sve je besprekorno trendi. Pa, zavirite u našu galeriju, možda nešto i naučite od majstorica stila.

Moda sa ulica MilanaOtvori galeriju
coverh&m H&M kolekcija „Spring Icons Selected by The Weeknd“ Balenciaga RTW Spring 2017 Prolećni trendovi kojima se radujemo covertattoo Modno mastilo: Tetovaže na odeći moda Otkačene modne kombinacije koje ćete želeti da nosite ovog proleća · · ·