page-modeli-automobili
U VAZDUHU · urban flash

Modna fotografkinja iz Los Anđelesa po imenu Viktorija Pašuta je objavila svoju novu kolekciju intrigantnih fotografija. Ona je inače poznata po svojim neobičnim foto-projektima koji su prikazivali ljude kao personifikacije drugih stvari (na primer društvenih mreža u kolekciji od pre nekoiliko godina), a sada su na red došli automobili.

Viktorija je pozvala dvanaest modela i zamolila ih da poziraju u odeći koja podseća na estetiku različitih marki automobila kao što su Mercedes-Benz, Tesla i Toyota. Njihova pojava bi trebalo u potpunosti da se uklopi u viziju brenda i reputaciju automobila među njihovim kupcima. Iz tog razloga, Aston Martin je reprezentovan kao dugonoga brineta koja izgleda kao fatalna špijunka iz filmova o Džejmsu Bondu, Hummer predstavlja atletski građena žena koja voli avanturu u prirodi, dok je Volkswagen kombi personifikovan kao devojka obučena u opuštenom hipi stilu koja je pošla na muzički festival.

U galeriji u nastavku možete videti svih dvanaest fotografija iz ove neobične kolekcije Viktorije Pašute.

Berling Ajsi kao Aston Martin VanquishOtvori galeriju
delfi-de-la-rua-140752-unsplash Na ova pitanja verovatno ne znate odgovor turn-on-2914934_1280 Ove surove istine većina ljudi odbija da prizna pjimage (7) Da li će ovo biti ime nove kraljevske bebe? pjimage (3) Ova hrana je zabranjena u svemiru ·