Najpopularniji modeli u 2015.
PULS GRADA · moda

Trka je bila naporna, za pojedine devojke čak i ozbiljno zahtevna, ali kako je konkurencija nemilosrdna, a svaka nova godina od manekenki zahteva da budu bolje od svojih mlađih koleginica, pravo je čudo što i dalje ima devojaka koje žele da se bave ovim poslom. Gde ima vatre, ima i dima, a u ovom slučaju simbol za dim jeste specijalna nagrada pod nazivom „Model of the Year“ koja se dodeljuje svake godine u nekoliko kategorija, pa da počnemo redom…

Verovatno su mnogi procenjivali da će, ako je sudeći prema štampi i društvenim mrežama, titulu najbolje poneti jedna od drugarica iz fensi tima Hadid-Jenner, međutim, 2015. im je pokazala svoje rugobno lice, kada je nakon mnogo buke u njihovu korist, na kraju za najbolju, najuspešniju i najlepšu proglasila nemačku manekenku Anne Ewers.

Prvo, da se razumemo, Anne ima 22 godine i diskretna je kombinacija Claudie Schiffer i Brigitte Bardot, pa ne čudi što su Gigi i Kendall morale biti „gurnute u stranu“! Svake godine žiri je sastavljen od nekoliko vrhunskih stručnjaka iz oblasti mode, koji u obzir uzimaju mnogobrojne sitnice, između ostalih i popularnost modela u čitavom svetu i broj pratilaca na društvenim mrežama, bez mnogo poteškoća izglasali su zanosnu plavušu za broj jedan.

Gigi nije ostala sasvim u senci, žiri je uzeo u obzir činjenicu da se pojavila na reviji Victoria’s Secret i bila zaštitno lice nove kampanje u kojoj su udruženo „nastupile“ modna kuća Balmain i H & M, ali izgleda da to ne može da bude dovoljan razlog, baš kao ni njena porodica, koja je više nego poznata. Za simpatičnu Gigi bila je namenjena titula – zvezde na društvenim mrežama.

Među modnim stručnjacima koji su učestvovali u izboru ima poznatih dizajnera, frizera, šminkera, stilista, umetničkih direktora i drugih eksperata iz modne oblasti. Takav tim je simpatičnu polu sestru Kim Kardashian, stavio tek na treće mesto, što možda nije loša pozicija, a ukoliko je mlada Kendall ambiciozna makar upola kao Kim, do kraja 2016. moguće je da će se njeno mesto na rang listi dosta promeniti!

Muški šalovi za 2016. Ako ne znate šta – kupite mu šal U potrazi za zimskom inspiracijom U potrazi za zimskom inspiracijom Imitacije modnih reklama Parodije na čuvene modne kampanje Glitter_close_up-1000x530 Nova godina: A vi spremni od glave do pete · · · · ·