dressed-in-light-dani-olivier1 (1)_cover
KULTURA · fotografija

Kako bi slikao ove neverovatne portrete, pariski fotograf Dani Olivier je „obukao“ svoje modele u ništa drugo osim svetlosti. Koristeći njihovo golo telo kao svojevrsno platno, Olivier ih uz pomoć projektora obasjava različitim geometrijskim oblicima i raznobojnim šarama, i na taj način sakriva ili naglašava konture njihovih figura.

Francuski fotograf je počeo da koristi ovakve tehnike pre osam godina, i od tada nije prestajao da ih usavršava. Najviše voli da sarađuje sa igračicama i drugim samosvesnim ženama koje su zainteresovane da svoje golo telo prikažu na originalan način. Cilj njegove kolekcije fotografija jeste da slavi lepotu ženskog tela, a ako vam se sviđaju ove slike, saznajte više o njima na zvaničnom sajtu Danija Oliviera.

foto: Dani OlivierOtvori galeriju
pagecover I divlje životinje su smešne Majke su uvek lepe! Majke su uvek lepe pilot-clouds-lightning-night-skies-santiago-borja-lopez-9-591954c1449c1__880_cover Pravo iz pilotske kabine foto: Vogue Korea Trikovi u fotografisanju koji stvaraju savršenu iluziju · · ·