Moderan keramički set za filter kafu
PULS GRADA · dizajn

Keramički set italijanskog autora Luce Nichetta predstavljen je na Nedelji dizajna u Stokholmu, a napravljen je u saradnji sa vlasnicima galerije Mjölk u kojoj će biti izložen.

Keramički set za filter kafu pod nazivom Sucabaruca dizajner je napravio sa željom da ovekoveči ritual ispijanja filter kafe, karakterističan za Severnu Ameriku i Skandinaviju. Set sadrži tri šoljice i bokal, čije se teksture graviraju ručno, a tu je još i filter, te poslužavnik napravljen od kanadskog javorovog drveta. Ceo set dolazi u nekoliko svetlih boja: beloj, sivoj, plavoj i roze. Nichetto kaže da je dizajnirao Sucabarucu kako bi se uklopila u stil galerije Mjölk, a koja izlaže lampe i nameštaj iz Japana i Skandinavije. Ispod pogledajte kako izgleda ovaj vrhunski set za filter kafu.

Moderan keramički set za filter kafuOtvori galeriju
Drugačiji Dan Zaljubljenih Neobične čestitke za Dan zaljubljenih Hrana kao umetnost Hrana kao umetnost: od lubenice do kutije šibica Mikser Design Market „Mikser Design Market – Valentine Edition“ u nedelju u Mikser Houseu Zanat radnja Zanat-radnja: Umetnički reparirani predmeti