Garaža na krovu
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ova neskvakidašnja građevina delo je grupe Anonymous Architects i predstavlja projekat koji je tradicionalnu kuću praktično okrenuo naopačke, izmestivši mesto za automobile sa njenog dna na sam vrh.

Vešti arhitekti čiji rad stoji iza ove kuće uspešno su iskoristili brdovit teren da obezbede velika mesta za parking, time nimalo ne ukidajući na prostoru namenjenim za život. Garaža na otvorenom, koja je svakako glavna odlika ovog maštovitog doma, nije proizvod samo lepog, već i pametnog dizajna koji se uklapa u kalifornijski zakon o dva obavezna parking mesta po kući. Objekat se drži na čeličnom ramu koji je ugrađen u velike i bezbedne blokove smeštene u brdu, a iznutra ga odlikuje nekolicina prostranih soba čiji drveni pod daje toplinu ovom masivnom betonskom zdanju. Brojni prozori su tu, osim zbog dnevnog svetla, još i zbog zavodljivog pogleda na prelepu prirodu u okolini i grad koji se pruža ispod. U našoj galeriji pogledajte kako studio Anonymous Architects zamišlja život iznad Los Anđelesa.

Moderna kuća sa garažom na krovuOtvori galeriju
Luksuzno kampovanje za ljubitelje prirode i komfora Luksuzno kampovanje za ljubitelje prirode i komfora metro Ideje za napuštene metro stanice u Parizu Interesantan nameštaj za vas i vaše kućne ljubimce Interesantan nameštaj za vas i vaše kućne ljubimce Pokisli nameštaj „Pokisli nameštaj“ – poslednji hit u svetu enterijera ·