hu
U VAZDUHU · trend

Neke stvari jednostavno idu zajedno. Bela majica i farmerke, crni kaiš i crne cipele, crveno i crno. Ako ste dama od stila, pratićete sve modne zapovesti, doduše, onoliko koliko odgovara vašem ukusu. Jer, lepota nastaje tamo gde pravila prestaju.

Ipak, pridržavaćete se nekih pravila. Pogotovu ako želite da postignete određen izgled, morate pratiti uputstva. Dok još sunce vlada našim danima, nosite sunčane naočari i kombinujte ih sa pravom bojom karmina. Ova kombinacija, ako je vrhunska, jeste sve što vam je potrebno da budete potpuno šik.
Već smo rekli da je roze nova crna, bar za ovu sezonu. To možete videti ovde.
Pa, ako pratite trendove, izabrite roze naočare za sunce i roze karmin. Zajedno izgleda sjajno.

„Mačkasti“ okvir za naočari nikada neće izaći iz mode, i neka bude drven, kako se i nosi u poslednje vreme. Boja karmina odgovara boji okvira. Efekat je zapanjujuć.

Ako se odlučite za okvir koji je izrađen kao imitacija ili zaista od kornjačinog oklopa, onda je obavezno da stakla budu u boji, nikako crna. Boja stakala mora da odgovara boji karmina ili da bude za nijansu tamnija.

Crvene naočari zahtevaju da karmin i nokti budu u drugoj nijansi, ali da se međusobno slažu, pogotovo ako nameravate da obučete crvenu majicu ili crvenu haljinu. Crveno je super, ali ne treba preterivati.

Jedan klasičan pilotski okvir iziskuje bilo koji mat lak, a mi predlažemo roze, i to veoma vidljivo roze. Bićete svedene ali sa dozom prepoznatljivog šika.


cover Bez ovih čizmica i jakni ni ne pomišljajte na jesen šeširi Jesen će biti u znaku šešira i kapa Prada novi parfemi Prada najavljuje nove parfeme Modne novotarije Modne novotarije ·