Muške modne frizure
U VAZDUHU · trend

Zahvaljujući lenjosti ili hrabrosti modnih frizera, ova 2015. neće se mnogo razlikovati od prethodne, makar kada je o trendi frizurama reč. Osnovno, i verovatno ključno pravilo glasi – frizura bez brade je kao nedeljni ručak bez supe. Dakle, ako imate malo vremena i mnogo mašte dopustite sebi da ove godine, čak i ukoliko ne pratite modu, nosite bradu ili makakar nešto dužu i bujniju kosu.

Sudeći prema savetima svetskih majstora kada je nega za muškarce u pitanju ne bi trebalo da bude previše teško da održavate stil koji je predložen. Frizure su mahom ili visoko začešljane ili razbarušene od zulufa do temena, u zavisnosti od tipa kose koji imate. Drage žene će konačno moći da odahnu, i uživaju u muškarcima koji imaju kosu, za razliku od ćelavog trenda koji nikako da iskorenimo iz sveta mode, ali i svakodnevice.

Muškarci to odavno znaju, a ovakve stvari nisu strane ni ženama. Nositi visoko izbrijanu kosu idealno je za tople prolećne pa i letnje dane, a kod onih koji vole da eksperimentišu bojama, nema previše muke i kada je reč o samostalnom farbanju. Međutim, brada je nešto sasvim drugo. Ne dozvolite sebi da grešite, i ako ste već radi da ove sezone budete pravi „drvoseča“ posavetujte se sa stručnjakom kako da fazonirate bradu, a onda i kosu.

PODSEĆANJE: Trend: Seksi drvoseča

Trend koji traje već neko vreme, ima mnogo poklonika i čini se da ga se muškarci neće tako lako odreći. U pitanju je nešto duža kosa koja se lako cela ili samo jedan, prednji, pramen može podići u malu punđu. Zaista podseća na drevne ratnike sa istoka i odlično ide u kombinaciji sa malom bradom.

Opcioni dodatak – kratka ili duga brada

Već smo pominjali čuveni stil „lumbersexsual“ a možda je vreme da i sami okušate sreću na ovom polju. Baš kao što nikakav izgovor nije da ne vežbate, onda kada nemate novca za teretanu, i mi smo vas već savetovali da neophodnu pomoć možete pronaći na YouTube-u, tako je i u slučaju sa bradom. Budite kreativni, istražujte ono što vas zanima.

Osnovno pravilo

Jednostavno je i glasi – ne sledite trend, već lični stil. Ako nemate dovoljno gustu bradu nemojte očajavati, ili još gore, ne pokušavajte da postanete pećinski čovek, kad vam genetika tako nešto nije omogućila. Sa druge strane, obavezno povedite računa o tome kakav život živite i koliko vam je godina. Da li se bavite nekim sportom, ili basket igrate samo kada prljavu košulju ubacujete u veškorpu. Proverite našu galeriju i pripremite se na vreme za još jedno predivno proleće…

Trend: Muške frizure u 2015.Otvori galeriju
Minđuše u trendu Trend 2015: Rasparene minđuše Ženske frizure u 2015. Trend: Ženske frizure za 2015. Emotikon Emotikon srce – najkorišćenija reč u 2014. godini 5 ključnih cvetnih aranžmana za 2015. 5 ključnih cvetnih aranžmana u 2015. · · ·