cover1
PULS GRADA · dizajn

Tokom studiranja filma na fakultetu, Peter Stults je imao puno ideja za svoje prvo ostvarenje, ali od njih su jedino ostali filmski posteri koje je napravio. Petnaest godina kasnije, kao grafički dizajner, svoju strast prema kinematografiji je iskoristio u ovoj interesantnoj seriji postera u kojoj moderni filmovi izgledaju kao stara holivudska remek dela.

Kolekcija se zove What If  i u njoj je Peter koristio starinski metod pravljenja kolaža, ali i nove alate iz Photoshopa. Iako tvrdi da nema ništa protiv modernih filmova i rado ih gleda, Peter priznaje da ga privlači pre svega vizuelni stil postera starijih ostvarenja i da je gledao da što bolje uklopi sadržaj i naslov novih filmova sa starijim posterima kako bi izgledali što autentičnije i možda čak zbunili neupućene da su pitanju prvobitne verzije istih.

Spring BreakersOtvori galeriju
Da li su vaše novogodišnje čestitke već spremne? Jeste li već spremili svoje novogodišnje čestitke Yoda fontana Yoda fontana Školski autobus je postao kuća. Stari školski autobus postao je kućica iz snova Beoizlog Novi suveniri u Beoizlogu: Duhovita konzumacija Beograda ·