BafDBWEFJuv-png__700
PULS GRADA · moda

Savremeno društvo je opsednuto seksualnošću i mladalačkim izgledom, u takvim okolnostima lako zaboravimo na lepotu osoba koje svoje godine ne skrivaju i dostojanstveno stare.

Holivud je još pre nekoliko decenija pokrenuo trend plastičnih operacija, botoksa i zatezanja lica koji su prihvatile prvenstveno glumice, a kasnije i glumci, kako im neminovno starenje ne bi uticalo na karijeru. Međutim, jedna ruska modna agencija svoju pažnju je posvetila upravo onima koje Holivud zaobilazi, starijim osobama. Odlučili su se da ne unajmljuju osobe mlađe od 45 godina, a ponekad za određene projekte angažuju ljude koji su generacija naših baka i deka. Na ovaj način žele da pokažu kako lepota nije rezervisana samo za mlade i kako ljudi u godinama svoju lepotu mogu da istaknu na elegantan i dostojanstven način.

Modna industrija je oduvek razbijala predrasude, ali se i dalje nije bavila isticanjem značaja i lepote starijih osoba u editorijalima i na modnim pistama. Ruska modna agencija smatra da je to prva predrasuda koja bi trebalo da se razbije! U našoj galeriji pogledajte drugačije modele od onih na koje ste navikli i koji svoje bore i godine ponosno nose.

Olga Kondraševa, 72 godineOtvori galeriju
hbz-winter-sweater-index-1508445155 Džemperi za zimu u kojima se osećate kao da ste ušuškani pagecover Trudnice sa stilom: Supermodele ništa ne sprečava da izgledaju savršeno hs_cover 4 idealne odevne kombinacije za posao c4218de189e6aeaf086acb935cd21642-e1515762521521-1000x500 Muška moda: Trendovi za proleće 2018. · · ·