collage
PULS GRADA · moda

Nema sumnje da su ’60-te po mnogo čemu bile posebne… Slušali su se šlageri, išlo se na igranke, snimani su dobri filmovi, a džentlmenski maniri bili su na ceni… No, čini se da je mnogima prva asocijacija na ovu romantičnu dekadu ipak moda.

Čarobni damski krojevi, zavodljivi asesoari i elegancija u svom najboljem izdanju plenili su kako sa naslovnica modnih časopisa i filmskog platna, tako i na ulicama svetskih metropola… Zbog toga danas putujemo u prošlost i prisećamo se svih sjajnih trendova koji su obeležili upravo ovaj period, a koje možete nositi i danas!

Tako su, recimo, ove sezone vrlo popularne bele čizme koje datiraju, pogađate, upravo iz ove ere! Pastelne boje, pantalone zvonastog kroja, okrugle naočare, te kombinovanje različitih printova samo su neki od trendova koji su obeležili ovu uzbudljivu modnu dekadu, a koji i danas izgledaju jednako šik! Dovoljno je samo da pogledate seriju Mad men i prisetite se svih tih čarobnih kostima, raskošnih haljina i sofisticiranih detalja koji su inspirisani upravo ovom dekadom. Uživajte u galeriji koja sledi i modnoj mašti koja će vam se nakon ovih fotografija sigurno razbuktati!

1: Bebi dol haljinaOtvori galeriju

collage Ovih 5 stvarčica je sve što vam je potrebno ove zime cover www.visitscotland.com Kilt – Istorija muške suknje 2017, Nedelja mode u Njujorku, Tom Ford, Thakoon, Rebecca Minkoff, Ralph Lauren Modni vremeplov: Trendovi koji su obeležili poslednjih 10 godina collage Ovo su najlepše midi haljine za zimu · · · · ·