Modne novotarije
U VAZDUHU · trend

Kada bismo trendove delili na male i velike, onda bi svake sezone mogli da govorimo o jednom ili dva obavezna i grandiozna koja do kraja godišnjeg doba isprate manje ili više svesno sve žene, i o nekima koji iako mnogo manji postaju omiljeni i trajni komadi pojedinih trendseterki.

Leto je možda bilo sasvim naklonjeno mokasinama, obnaženim ramenima, karnerima i šljokicama, ali bliži nam se jesen, a to znači- nova tura ideja, inspiracija i kreacija. Jeste li spremne?

Neki su vezani za garderobu neki drugi za modne dodatke, kao što ćete imati priliku da vidite mogu se međusobno kombinovati bez bojazni da ćete preterati. Važno je da u svemu uživate, pa i u ovim malim ali upečatljivim eksperimentima…

U istoj boji od glave do pete

Pravilo sezone glasi (mada ga možete razumeti i kao univerzalno) neka dizajnerski potpisi budu različiti, a boje i dezeni mogu biti apsolutno iste nijanse. Detaljima ili različitim vrstama tkanine ćete naglasiti ono što je na vama besprekorno.

Haljina na bretele u kombinacji sa majicom?

Iako postoje skeptici, ova kombinacija je idealna za prelaz iz vrelog leta ka nešto svežijem septembru. Nova haljina, luksuznog materijala ipak ne može se kombinovati sa starom belom majicom. Dakle, vodite računa o vrsti materijala, gušći pamuk sa malo streča uvek je dobar saveznik. Takođe povedite računa o izrezu, oštre linije vole sebi slične, ovalni izrezi iste takve!

Postoji li mogućnost da se pretera sa nakitom?

Ove sezone nema šanse da pogrešite. Više je bolje jer je „volumen“ ocenjen kao poželjan. Dakle, samo napred!

Providno je dozvoljeno

Pitanje je samo prilike, na poslu neka košulja bude providna, ali uz obavezno prikladno donje rublje i sako koji će eventualno ići preko. Za večernji izlazak broj providnih stvarčica koje dolaze u obzir se povećava. Važno je imati meru i ne otkrivati više od jednog dela tela.

Zlatan ram za naočare

Da, izgleda da se moda sedamdesetih zaista vratila na velika vrata. Ako ne znate kako ćete, potražite u maminoj staroj fioci, sigurno ima jedan par koji bi vredelo ponovo prošetati…

vn Neobična nova kampanja za nakit Karen Walker Idealne torbe Top 7 torbi: Poželjno je da ih imate roze Roze je opet u modi Nike Pipenov Air More Uptempo Nike Air More Uptempo samo u „Tike“ prodavnici · · · · ·