modne tate
U VAZDUHU · društvene mreže

Niko ne kaže da svi moraju da imaju stila. Ostavićemo to fashion blogerkama, one zaista najbolje znaju to. Kad razmislimo, sigurni smo da postoje ljudi koje zaista nije briga da ukombinuju jedni stvar sa drugom, bitno im je da je udobno, čisto i toplo.

Hm, zvuči poznato, zar ne?Znamo da postoji Ljubav i moda, ali da li ste znali da postoje Očevi i moda. Recimo tako pošto se Instagram nalog zove Fashion Dads i tu naravno možete da vidite one koji su već pomenuti a „operisani“ od ukusa. Da, većina očeva jeste.

Da, sad vam je jasno na šta ciljamo. Nekada su u stanju da obuku bilo šta, samo ako je celo. A nekada ih i to nije briga. Boje ni ne slažu, ionako se nadaju da su im prijatelji daltonisti.Ali, koliko samo umeju da nas uvesele svojim izborom odeće. Pogledajte u galeriji na šta još mislimo.

Fashion DadsOtvori galeriju

Poznati Oni su uvek u centru pažnje kardashian One toliko liče na Kim Kardashian selfiji Otac koji oponaša ćerkine selfije Komentari na internetu (foto: googleimages.com) Komentari na internetu: „Autor teksta je teška budala“ · ·