Modni dodaci za muškarca
PULS GRADA · moda

Iako život jeste jednostavan i ne bi trebalo previše ga komplikovati, postoji naročito uživanje u malim stvarima, takoreći sitnicama kojima se može oplemeniti svaki segment života, pa tako i onaj modni.

Većina muškaraca ne voli da previše pažnje posvećuje svom fizičkom izgledu, da li zato što veruju da je prirodnost ono najbolje i najlepše ili zato što veruju da su lepi i bez modnih korekcija, tek malo je onih koji pored standardnih stilskih karakteristika u svoju garderobu unose i one male ali značajne modne dodatke koji svemu daju poseban šmek.

Ne morate da budete previše modno osvešćeni, ali bilo bi zgodno da makar povremeno sebi kupite neki detalj koji vam se najpre može učiniti nepotrebnim ili previše skupim da biste u njega investirali, ali vremenom, kada jednom počnete da vodite računa o detaljima razumećete zašto žene toliko pažnje posvećuju svemu, pa i svojim pertlama na patikama, ukosnicama, sunčanim naočarima ili sličnim tricama i kučinama.

Ono što je lepo kod investiranja u modne detalje jeste da postoji mnogo onih koji su zaista višenamenski i klasični, pa kada jednom investirate u nešto tog tipa, verovatno je da ćete tu stvar i imati ali i nositi do kraja života. Budite kreativni ali i malo otvoreniji prema svom spoljašnjem izgledu i onome kakav prvi utisak ostavljate, nije to isključivo ženska stvar!

Čarape koje će vam ulepšati danOtvori galeriju
Nenad Stamenković Upoznajte modnog kreatora Nenada Stamenkovića Lagane marame od svile i muslina delo su jedne španske kostimografkinje Ručno slikane marame koje će vam dati krila Čudne ženske cipele Najčudnije ženske cipele koje ste ikada videli Trigenic revolucija Clarks: Trigenic revolucija · ·