123
U VAZDUHU · trend

Zima je blaga a svakog trenutka očekujemo da nas zaveje. Razmišljamo šta nam je sve potrebno od tople garderobe, ali za to vreme u prostorijama svetskih modnih brendova stiglo je proleće 2018. godine. Modni dizajneri već planiraju koji su to komadi koje ćemo nositi tokom narednih meseci, tačnije od marta do juna.

Nova godina i Božić samo što nisu stigli. Planiramo da li ćemo negde da otputujemo ili ćemo ove praznike proslaviti u nekom restoranu, ili možda ipak kod kuće, ali ono što nam uvek zadaje muke jeste konstatacija da ne znamo šta ćemo da obučemo. Kako bi izbegle ovu neprijatnu situaciju, poznate modne kuće razmišljaju umesto nas. Već sada nam pružaju mogućnost da pogledamo laganije komade odeće iz kolekcija planiranih za proleće sledeće godine.

Noseći ovih dana kape, rukavice, šalove i kapute, prija nam da vidimo šta nam spremaju modni eksperti za nešto toplije vreme. Dobar plan je pola obavljenog posla. Zato, u našoj galeriji pogledajte neke od modnih trendova koje slavni dizajneri ispred modnih kuća poput Calvin Klein, Versace, Prada predlažu za proleće 2018.

PradaOtvori galeriju

slika1cover Ti slatki izvrnuti hibridi pagecvr Šta su kreativne industrije received_873546352808483 Kad porastem… Kristina Perić Kristina Perić: Superheroina svakog dana · ·